nachtleven san antonio, ibiza > paseo martitimo > west end
IBIZA NACHTLEVEN - Alles over het Nachtleven van Ibiza  nachtleven san antonio, ibiza > paseo martitimo > west end
Nachtleven van SAN ANTONIO: Paseo Martitimo, West End

In San Antonio liggen de meeste uitgaansgelegenheden rondom de boulevard, de Paseo Maritimo, met zijn gezellige plein waaraan de meest terrasjes, barretjes en restaurantjes liggen. Langs de Sunset Strip vind je allerlei gelegenheden waar je kunt genieten van een prachtige zonsondergang.
Inmiddels is de renovatie van het havengebied in volle gang nadat de Internationale Jachtclub en Restaurant Es Nutic als eerste opende in een volledig nieuw gebouw met moderne uitstraling.
Gedurende de winter zal de herbouw voortduren en in het voorjaar van 2015 zal de voormalige Pussycat bar, aan de Paseo Maritimo, herrijzen om haar legendarische aanwezigheid op deze toplocatie van San Antonio voort te zetten.
in 2015 zal de
Pussycat bar
worden omgedoopt
tot
RIO IBIZA >>
in een geheel nieuwe, luxe locatie
Achter het havenplein van San Antonio ligt de oude binnenstad met zijn smalle straatjes waar het nachtleven zich afspeelt in de diverse discotheken, nachtclubs en op straat.
Dit is het West End, d plaats waar veel Engelsen zich thuis voelen..
Ibiza 4 all, IBIZA NACHTLEVEN - Het beroemde nachtleven van Ibiza biedt 's zomers de beste Party Nights in super clubs, trendy bars, strandtenten, restaurants en terrasjes.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2006 - 2018 ibiza4all.org