ibiza nachtleven
IBIZA NACHTLEVEN - Alles over het Nachtleven van Ibiza  ibiza nachtleven
 
IBIZA NACHTLEVEN

Ibiza staat wereldwijd bekend om haar bruisende, opzwepende en extravagante nachtleven en het is een van de meest bezochte eilanden in de groep van de Balearen in Spanje.
Daarom trekt dit fantastische vakantie-eiland het hoogste aantal jonge bezoekers, en bijna iedere vakantieganger wil hier dan ook minstens eens één van de wereldberoemde SUPER clubs bezoeken.

Privilege, de grootste club van de wereld - zo groot als een voetbalveld - heeft een capaciteit van 10.000 bezoekers. Deze club ontstond in de jaren zeventig, en werd wereldberoemd om zijn - Monday night Manumission - party nights. In een aantal van de Ibiza clubs wordt nu nog steeds ter afsluiting van een wervelende dansnacht, een verfrissende duik in het aanwezige zwembad genomen.
Hoewel de toegangsprijzen van de Ibiza Clubs hoog zijn, is deze club ervaring er een uit duizenden en het geld meer dan waard.
Het lijkt wel of er op dit eiland geen verschil is tussen dag en nacht, want er zijn clubs die pas om 6.00 uur in de ochtend open gaan, zodat het feesten echt dagenlang door kan gaan.
Degenen die wel behoefte hebben aan rust, kunnen op het strand slapen totdat het feestgedruis weer van voren af aan begint.
Veel mensen bezoeken, voorafgaand aan een avondje stappen, eerst een van de vele bars op Ibiza, waar de prijzen voor een drankje vaak aanzienlijk lager zijn dan in de clubs én het bovendien vaak mogelijk is een ticket voor een van de extravagante Ibiza parties te bemachtigen, gratis of met korting. Deze worden aan de man gebracht door promotors (PR’s) die de promotie van feesten in de clubs voor hun rekening hebben genomen. Het kan in je voordeel werken om je zo
extravagant mogelijk uit te dossen, zodat je kans maakt op een gratis ticket van een PR.
Omdat het in de clubs op Ibiza vooral een kwestie is van zien en gezien worden, kom je hier sterren en beroemdheden van over de hele wereld tegen, die zich volledig overgeven aan de unieke Spirit OF Ibiza, die maakt dat mensen zich volkomen vrij voelen.

Overdag zijn de gezellige stranden van het eiland de beste plek om te relaxen, te zonnen of om af en toe eens een verfrissende duik in de azuurblauwe zee te nemen. Of geniet een luie middag op het terras van een van de vele trendy BEACHBARS of CHIRINGUITOS van IBIZA.

Het eiland Ibiza heeft een prachtig eigen Casino, mét 5 sterren hotel.
Je vind er ook specifieke nachtclubs, evenals Swingerclubs. Het eiland biedt vertier naar ieders smaak.
Als je niet houd van bars waar je je gezelschap niet kunt verstaan, bezoek er dan een waar men daar rekening mee houd, ook die zijn er genoeg.
Bars waar je met je kinderen heen kunt, zijn ook gemakkelijk te vinden op dit mooie vakantie eiland.

Van juni tot eind oktober, in het toeristenseizoen, is het nachtleven van Ibiza op zijn hoogtepunt, evenals als alle andere attracties op het eiland, maar er zijn evengoed vele bars waar je kunt drinken en praten zonder al te luidruchtige muziek.

Maar als je Ibiza eiland tussen oktober en mei bezoekt, zul je een heel ander, een veel rustiger eiland aantreffen - waar enkele clubs (PACHA en BOOOM), en een aantal funky bars, restaurants en gezellige live music venues open blijven tijdens de wintermaanden.

Hoewel Ibiza beroemd is vanwege zijn wilde uitgaansleven, is er voor mensen die rust zoeken ook heel, veel te beleven op dit fantastische eiland in de Middellandse Zee, zoals: een bezoek aan pittoreske dorpjes, prachtige stranden en baaien, genieten van de mooie, ruige natuur, prettig winterklimaat en een vriendelijke, verdraagzame bevolking.

Plaatselijke restaurants serveren dagelijks hun heerlijke ’medio dia’ menus (lunch menu) voor een zeer aantrekkelijke prijs. En de laatste jaren zijn er meerdere restaurants bijgekomen, die ’s winters open zijn en uiteenlopende keukens serveren.

Plezier en vermaak zijn voor alle bezoekers van dit mooie vakantie eiland makkelijk te vinden.
Geniet van de vrije sfeer in het opzwepende, bruisende nachtleven van Ibiza, dat zich ’s zomers dag én nacht afspeelt.

Ibiza 4 all, IBIZA NACHTLEVEN - Het beroemde nachtleven van Ibiza biedt 's zomers de beste Party Nights in super clubs, trendy bars, strandtenten, restaurants en terrasjes.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© 2006 - 2018 ibiza4all.org